Het gezicht achter SC Skincare

Wat leuk dat je wat meer wilt weten over SC Skincare! Ik ben Stéphanie Cordemans en het gezicht achter SC Skincare. In 2017 ben ik mijn bedrijf begonnen, toen nog onder de naam 100%beautiful. Ik volgde de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Vanaf het moment dat ik op de opleiding kwam, wist ik het al zeker, op een dag open ik mijn eigen schoonheidssalon.

100%beautiful

Het bedrijfje 100%beautiful was mijn eerste stap naar mijn eigen salon toe. Ik ruilde mijn toenmalige baantje bij de bakker in, om de eerste stap te nemen richting mijn eigen salon. Met 100%beautiful heb ik mij voornamelijk gefocust op het plaatsen van gellac. Maar gedurende de opleiding kreeg ik steeds meer skils en besloot ik om een behandelstoel te kopen. Mijn werkruimte bestond uit de keukentafel en mijn slaapkamer.

Na 2.5 jaar 100%beautiful, het behalen van mijn opleiding tot schoonheidsspecialist en het behalen van een aantal certificaten, is het tijd om mijn droom te realiseren. Juni 2021, met veel trots open ik mijn eigen salon.

100%beautiful wordt SC Skincare

De keukentafel wordt toch inmiddels wel wat krap na 2,5 jaar. Omdat ik in die 2,5 jaar veel heb geleerd door volgen van colleges en het lopen van stages, ben ik er klaar voor. Ik open op 1 juni 2021 mijn eigen salon. Bij een nieuw hoofdstuk hoort ook een nieuwe naam. 

SC Skincare is aangesloten bij de branchevereniging Anbos.​

Het gezicht achter de schoonheidssalon SC Skincare

Een kijkje in de salon

Video afspelen