Gala make-up

Wil jij graag je gala make-up laten doen? Dan gaan we samen op zoek naar de perfecte gala make-up look die past bij jouw persoonlijkheid en wensen.

Vaak denken mensen bij een gala make-up aan hele donkere smokey eye’s en fel rode lippenstift. Super gaaf! Maar past dit ook ook bij jou? SC Skincare neemt de tijd om voor jouw de perfect gala look te creëren. Je gala make-up laten doen geeft rust, maar ook zekerheid voor zo’n speciale gelegenheid. Zo heb je geen druk van tijdsnood of dat je denkt dat het gaat mislukken. Een gala make-up geeft je een gevoel van zelfverzekerheid!

Bruidsmake-up

Bruidsmake-up

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk perfect uitzien. Naast je jurk, moet je make-up er ook perfect uitzien. SC Skincare helpt je hierbij!

De bruidsmake-up wordt helemaal aangepast naar jouw wensen. Of je nu een neutrale look wilt of een donkere look met smokey eye’s en fel rode lippenstift, het kan allemaal! De make-up kan worden aangepast op je bruidsjurk, kapsel of het thema van het feest. 

Op de mooiste dag van je leven hoef je geen zorgen te maken over je make-up. SC Skincare komt namelijk op locatie de make-up aanbrengen.

Proef make-up

Om alles perfect te laten lopen op de trouwdag maken we een aantal weken van te voren een afspraak. Tijdens deze afspraak ga ik een proef make-up aanbrengen. Hierbij kan je al je wensen aangeven en zal ik je adviseren. Dit met als doel om de perfecte make-up uit te kiezen voor de grote dag.

Plan jouw afspraak

Neem contact op om een afspraak in te plannen

Liever dat ik contact met jou opneem?

Laat dan jouw gegevens achter!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.